Mese Patrate si Rotunde de Inalta Calitate

Pentru a satisface cele mai exigente cerinte, punem la dispozitia dumneavoastra mese patrate si rotunde de inalta calitate. 

Mesele patrate au un design modern, cu blat din lemn si schelet metalic, avand dimensiunile lungime de 2 metri si latime de 80 de centimetri. Acestea ofera o capacitate de 8 persoane, ceea ce le face ideale pentru o varietate de evenimente.

Mesele rotunde au un design elegant si practic, cu un blat din lemn de calitate superioara si un schelet metalic solid. Cu o circumferinta de 190 de centimetri, aceste mese au o capacitate generoasa de 10 persoane, ceea ce le face ideale pentru evenimente mai mari sau pentru a crea un ambient confortabil si intim la evenimentele cu un numar mai mic de participanti. Avem disponibile pe stoc 20 de astfel de mese, pentru a satisface cererile diverse ale clientilor nostri.

Inchiriere fete de masa

Optional, venim in intampinarea dumneavoastra cu serviciul de inchiriere fete de masa. 

Suntem aici pentru a vă oferi opțiuni variate și elegante pentru a vă satisface nevoile în ceea ce privește decorarea meselor. Vă punem la dispoziție o gamă de culori rafinate, inclusiv alb și crem, pentru a vă ajuta să creați atmosfera perfectă pentru evenimentul dumneavoastră.

Puteți alege din două forme disponibile: fețe de masă dreptunghiulare și fețe de masă rotunde. Fiecare dintre aceste opțiuni are propria sa eleganță și poate completa armonios aspectul mesei dumneavoastră.

Perfecte pentru Orice Tip de Eveniment

Indiferent daca organizati un botez, o nunta, o petrecere de firma, o cununie, o petrecere privata, o strangere de fonduri sau o petrecere in aer liber, avem mesele potrivite pentru dumneavoastra. Oferim servicii complete de inchiriere, astfel incat sa puteti gasi tot ceea ce aveti nevoie pentru a transforma evenimentul dumneavoastra intr-un succes. Inchiriem nu doar mese, ci si tacamuri pentru nunta, farfurii, pahare si multe altele.

Ai intrebari? Iti stam la dispozitie!

0723.27.65.87

DISCUTA CU NOI

Telefon: 0723.27.65.87

comenzi@inchirierivesela.ro

APEL TELEFONIC
TRIMITE MESAJ
1
Online
Buna, cum te putem ajuta?